Qui som?

Som una parella a la qual sempre ens ha agradat disfrutar de la muntanya i de les activitats que en ella es poden realitzar (senderisme, travessies, bivac...). Vam tindre un fill el mes d'octubre i quan va nàixer ens plantejarem si la nostra vida anava a canviar... i a gossades que ha canviat!

Des que va nàixer hem passat un mesos molt casolans i urbanites amb un bebé que no feia més que dormir, plorar i demanar menjar (que vos anem a contar dels primers mesos que no conegueu ja!). Hem tingut la sort, almenys així ens sembla, de passar esta etapa de la criança en hivern. Amb l'arribada de la primavera i el bon temps  Joan ja havia fet més de cinc mesos. Així ens arribà tot d'una l'oportunitat perfecta per provar l'experiència de traure'l a la muntanya.

La nostra primera preocupació era si a Joan li agradaria anar en la motxilla. Teníem prou confiança  en ell ja que no és un xiquet massa ploró, i amb una rialla el pots convéncer prompte de qualsevol cosa. Vam fer proves per casa i li va encantar el seu nou joguet, però clar no és el mateix el menjador que la serra...
La nostra segona preocupació era que li costa moltíssim adormir-se de dia i no sabíem si a la motxilla ho aconseguiria.  Esta por la vam descartar quan comprovàrem el primer dia de caminar que la motxilla era un bon somnífer per a ell.

Una vegada superàrem els nostres maldecaps vam pensar que a internet podríem trobar informació útil sobre com fer eixides a la muntanya amb un bebé d'entorn 6 mesos. Buscàvem un poc de tot: recomanacions de motxilles, consells pràctics i  rutes adequades per anar amb una motxilla amb càrrega delicada. I ens trobàrem que al web hi han coses, però molt disgregades. Així vam pensar que podríem muntar un bloc amb tota la informació que ens haguera agradat trobar i que estaria bé   contar la nostra experiència per que servira a altres pares com nosaltres.
També ens sembla interessant deixar per escrit l'evolució de Joan a la muntanya. Encara no sabem fins quan el podrem dur a la motxilla, si un dia deixarà d'agradar-li o si per contra es convertirà en la seua millor afició. Potser continuem amb este bloc quan Joan ja camine i el baixem de la motxilla o parem abans. No ho sabem però poc a poc anirem descobrint-ho. Ell, com sempre, ens marcarà els temps.

No espereu trobar en este bloc informació extremadament especialitzada. Sols estan les nostres experiències. Però potser que als que vos agrada gaudir de la muntanya, eixir de casa... i va i ara teniu un fillet, vegeu en este bloc un exemple  que sí es poden fer moltíssimes coses amb el vostre fill. Això sí, amb més infraestructura, una bona planificació i una bona ració de paciència!

Des de gener de 2015 en som quatre, des que Guillem va arribar van sorgir molts dubtes sobre com aniria tot ambdós xiquets que tenen dos anys de diferència i la veritat és que no ens ha anat gens malament, continuem eixint i gaudint de la muntanya.

Benvinguts!

2 comentaris :

 1. hola: estamos encantados de haber encontrado vuestro blog, también somos una familia de tres miembros, recientemente. Carla tiene ya 7 meses y lleva disfrutando de la montaña desde los primeros meses. Este verano nuestras vacaciones han sido en Pirineos zona de Benasque y toda una experiencia para ella y para nosotros.
  Muchas gracias por compartir vuestras rutas con padres que salen a la montaña, además me gusta la iniciativa de que todo este en una misma página, y sobre todo que seáis también de Valencia o alrededores ya que las rutas nos vienen al pelo. Un saludo Raquel

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Reichel! Nos acabamos de dar cuenta que este comentario es de septiembre.... vaya tela! La verdad es que no lo habíamos visto, y tampoco recordamos haber recibido la notificación de comentario, y entre unas cosas y otras, ni te hemos contestado! Qué corte!!
   Bueno, lo sentimos (habrás pensado que somos muy maleducados). Muchísimas gracias por el comentario, de verdad. Y, oye, ¿porqué no os animáis y aunque sea con retraso nos contáis más sobre vuestra experiencia en Benasque?
   Un saludo y gracias de nuevo!!

   Elimina

Ens interessen moltíssim les vostres experiències, voleu compartir-les amb nosaltres?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...